A rendezvény fő támogatója

UBM Trade Zrt.

A magyar tulajdonban lévő UBM Csoport Magyarország piacvezető takarmányalapanyag kereskedője és keveréktakarmány gyártója, forgalmazója immáron 25 éves tevékenységgel. A hazai sikerek mellett, amelyet 6 hazai gyártóüzemünk biztosít, a közép-európai régióban is aktívak vagyunk, 8-10 országba exportáljuk termékeinket és szlovák, román üzemünk is támogatja ezt.   Sikereinket a szakmai alapok, a magas minőségű takarmánygyártás és a partnereink kiszolgálása, szervizelése teremtette meg, a folyamatos innováció és fejlesztések mellett.

Bár cégcsoportunk a magyar állati termékelőállítás alapját és sikerességét biztosító haszonállat takarmányozásban rendelkezik szakmai és gyártási háttérrel, úgy véljük, hogy eredményeinkhez nagymértékben hozzájárulnak a Csoport alappillérei is:

Az UBM cégcsoport sikere öt alappilléren nyugszik:

Közösség alkotás

elfogadjuk önmagunkat és másokat, törődünk egymással, toleránsak vagyunk, önazonosságra törekszünk – hisszük, hogy így hozhatjuk ki magunkból a maximumot munkában, magánéletben egyaránt.

Tudatosan építkezés

eltökéltség, összpontosítás, összeszedettség, strukturáltság, rendszerezettség; környezettudatosság, fenntarthatóság.

Partnereinkbe vetett hit

egyenrangúságra törekszünk az UBM minden kapcsolatában; munkavállalóinktól kezdve az üzleti partnereinken át az ellenőrző hatóságokig.

Minden napi fejlődés

szakmaiság, innováció, kreativitás, alkalmazkodó képesség,
rugalmasság.

Helyesen cselekvés

jogkövetők vagyunk, magas erkölcsi értékrendet képviselünk, hitelesek vagyunk magunk és mások előtt.

A pilisvörösvári székhelyű UBM cégcsoport és Pilisvörösvár Város egyaránt 2022-ben ünnepli alapításának 25. jubileumát, melyet szeretnénk Önökkel egy közös futóverseny és rendezvény keretein belül méltóképp megünnepelni.

A rendezvény további támógatói:

Cégünk 1991 óta hivatalos márkakereskedése a Toyota Central Europe Kft.  2003-ban nyitottuk meg a pilisvörösvári telephelyünk 6 autós bemutatóteremmel 540 m2-es 14 állásos szervizzel. Ez a szervizépület akkor a legnagyobb magyarországi Toyota szervizépület volt. Széles körű szolgáltatásainkkal megoldást kínálunk új- és használtautó vásárlásra, szervizre, alkatrész-és tartozékvásárlásra, autóbérlésre.

Pilisvörösvár mellett Budakeszin és Székesfehérváron is megtalálhatóak vagyunk. 2021-ben ünnepeltük fennállásunk 30 éves évfordulóját. Eredményes versenyt és sok sikert kívánunk minden futónak!