A rendezvény fő támogatója

 

Az UBM Csoport Magyarország piacvezető keveréktakarmány gyártó és takarmány alapanyag nagykereskedő vállalkozása, amely a régiónkban is jelentős termelő kapacitásokkal és közel 20 országra kiterjedő exportértékesítéssel rendelkezik.

A cégcsoport 28 éves tevékenysége szakmailag és üzletileg is elfogadottá tett minket a magyar és regionális állattenyésztő és takarmányipari vállalkozások körében. Széles termékskálánk biztosítja a nagyüzemi állattartás takarmányozási igényének teljeskörű ellátását. Mindezek termelési alapját és hátterét számos takarmánykeverő üzemünk, premix gyárunk és SoyPreme üzemünk biztosítja Magyarországon, amelyet szlovák és román üzemeink is támogatnak, hozzájárulva, hogy a régióban is jelentős szereplők legyünk.

Innovatív és folyamatos termékfejlesztésünk a legkorszerűbb kutatási eredményekre, nemzetközi szakmai együttműködésre és saját teszttelepi, valamint partnereinkkel közös nagyüzemi takarmányozási kísérletek eredményeire támaszkodik. A termékfejlesztés és a megbízható termékek mellett szakmai szerviztevékenységünknek is köszönhetjük közös sikereinket.

Az UBM közösség alkotására törekszik, amelyhez elfogadjuk önmagunkat és másokat, törődünk egymással, toleránsak vagyunk, önazonosságra törekszünk – hisszük, hogy így hozhatjuk ki magunkból a maximumot a munkában és a magánéletben egyaránt.

Ezért is állunk töretlenül a pilisvörösvári önkormányzat mellett a Red Run futóverseny szervezésében, hogy a kollégáinkkal kiépített erős közösséget és a helyi közösségért vállalt felelősséget az egészséges életmódba vetett hitünk fényében ünnepelhessük.

Az UBM cégcsoport sikere öt alappilléren nyugszik:

Közösség alkotás

elfogadjuk önmagunkat és másokat, törődünk egymással, toleránsak vagyunk, önazonosságra törekszünk – hisszük, hogy így hozhatjuk ki magunkból a maximumot munkában, magánéletben egyaránt.

Tudatosan építkezés

eltökéltség, összpontosítás, összeszedettség, strukturáltság, rendszerezettség; környezettudatosság, fenntarthatóság.

Partnereinkbe vetett hit

egyenrangúságra törekszünk az UBM minden kapcsolatában; munkavállalóinktól kezdve az üzleti partnereinken át az ellenőrző hatóságokig.

Minden napi fejlődés

szakmaiság, innováció, kreativitás, alkalmazkodó képesség,
rugalmasság.

Helyesen cselekvés

jogkövetők vagyunk, magas erkölcsi értékrendet képviselünk, hitelesek vagyunk magunk és mások előtt.

A pilisvörösvári székhelyű UBM cégcsoport és Pilisvörösvár Város egyaránt 2022-ben ünnepli alapításának 25. jubileumát, melyet szeretnénk Önökkel egy közös futóverseny és rendezvény keretein belül méltóképp megünnepelni.

A rendezvény további támógatói:

Cégünk 1991 óta hivatalos márkakereskedése a Toyota Central Europe Kft.  2003-ban nyitottuk meg a pilisvörösvári telephelyünk 6 autós bemutatóteremmel 540 m2-es 14 állásos szervizzel. Ez a szervizépület akkor a legnagyobb magyarországi Toyota szervizépület volt. Széles körű szolgáltatásainkkal megoldást kínálunk új- és használtautó vásárlásra, szervizre, alkatrész-és tartozékvásárlásra, autóbérlésre.

Pilisvörösvár mellett Budakeszin és Székesfehérváron is megtalálhatóak vagyunk. 2021-ben ünnepeltük fennállásunk 30 éves évfordulóját. Eredményes versenyt és sok sikert kívánunk minden futónak!

Herkules edzőterem 1999-ben nyílt, kezdetben 2 szinten, amit később 3 szintre bővítettek. Jelenleg 800 m2-en várják a sportolni, mozogni vágyókat. Gépparkukat folyamatosan modernizálják, bővítik, szinte minden világmárka gépei megtalálhatóak az edzőteremben (Life Fitness, Technogym, Nautilus, Cybex, Panatta). Edzőtermük mindhárom szintje légkondicionált, így télen-nyáron 22-24 fokot biztosítanak, hogy minél jobban menjenek azok a fránya utolsó ismétlések.
Személyi edzőik profik, magasan kvalifikáltak, hogy hatékonyan tudjanak segíteni azoknak, akik őket választják a céljaik eléréséhez. Keressétek őket bátran!

Ha még nem ismered őket, nosza, itt az ideje hogy ellátogass hozzánk!
Az egész Herkules csapat vár Téged szeretettel!